Економіка

Нагодувати голодних!

У радянський час то був великий празник – День працівників сільського господарства. По селах різали свиню і не одну, варили, пекли, відкопували на городі… первак! На передовиків від правління колгоспу чекали подарунки – відріз на плаття, ватяна ковдра або годинник настінний чи наручний, радіола «Сєрєнада»…

Часи докорінно змінилися, але й досі одне робоче місце в селі забезпечує роботою трьох містян.

Вітаю трудівників поля з професійним святом! Сьогодні наш народ, нарешті, починає розуміти всю цінність українських чорноземів. Важко, з потугами, але завдяки невтомній праці хліборобів Україна відновлює славу житниці Європи.

На часі — кооперація, яка має стати не лише закликом, але невід’ємною практикою, котра дасть не лише більшу, але й додану вартість продукції. Сьогодні той день, коли набуває чинності відповідний закон про кооперацію. Залишилося небагато — зміни в податкове законодавство.

Бажаю чесним хліборобам щедрих нив, адекватних партнерів, розумного ставлення до екології, відповідальності за території, на яких працюють, а головне — пережити старт ринку землі. Господь дав нам найкращі в світі землі, бо знав, що тільки ми здатні розкрити увесь їхній потенціал і нагодувати голодних. Наша місія — вирощувати хліб та боронити світ!

Віталій Назаренко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *