Економіка

Вождь набуїнів

Ще в перші два роки існування НАБУ, доки ореол героїчності і кредит довіри не випарувалися дощенту, серед експертів завжди виникала тема економічної ефективності того НАБУ.

Тобто до суми витрат припасовували суму коштів , що їх бюро повертало внаслідок викриття корупціонерів. Адже корупція — це завжди незаконне збагачення.

Тоді шалені грантоїди кидалися на амбразури як леви. І таки великий пшик з того НАБУ продовжували, але як кажуть, скільки б мотузок не сотався, а край буде…

Ситник, вождь набуїнів, за цей час встиг оскандалитися і потрапити до реєстру корупціонерів, жодної масштабної справи так і не розслідував. До того ж НАБУ через порушення підслідності умудрялося займатися ще й переслідуванням бізнесменів у стилі старої прокуратури.

Тобто за народні гроші ми створили монстра, котрий ніякої суспільної користі не дає. Просто гіперапаразит, котрий ще й перешкоджає бізнесу жити.

Подальше існування такої структури за такі (!!!!) гроші не видається на сьогодні раціональним. Карфаген має бути знищений. Винні покарані! А всі нецільові витрати повернуті до бюджету за рахунок винуватців.

Керівництво НАБУ взагалі має бути притягнуто до відповідальності за злочинну бездіяльність.

Володимир Цибулько

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *