Політика

Той, що здався без бою

Ну, не «заходить» йому та політика і все… Тому Славко Вакарчук скинув ярмо лідера політсили «Голос» і переклав його на більш міцні плечі… 34-річної соратниці Кіри Рудик.

Кіра Рудик навчалася у Києво-Могилянській академії, 8 місяців працювала у США, повернулася до України, потрапила в ІТ-компанію Ring.

До 2018 року ім’я Рудик в країні знали одиниці. А у 2018 році про Кіру заговорили як про людину, робота якої зацікавила самого Джеффа Безоса, найбагатшу людину планети і голову найбільшого американського онлайн ритейлера — компанії Amazon.

Річ у тім, що на початку 2018 року компанія Amazon купила український стартап Ring, який розробляє системи безпеки та інші технології для так званого розумного будинку за 1 мільярд $.

Рудик працювала на посту головної операційної директорки компанії Ring та пройшла шлях від молодшої спеціалістки до менеджерки. Саме вона і сприяла тому, щоб компанію купив Amazon.

У 2019 році Кіра Рудик якимось чином примкнула до партії «Голос» і за її списками потрапила у BP. Сьогодні Кіра Рудик стала на чолі цієї партії, змінивши її лідера Славка Bакарчука.

Bід того, що Кіра Рудик очолила партію, «Голосу» — додасться і піде на користь. «Голос» стане сильнішим. Кіра — успішний менеджер, Славко — співак. І в цьому принципова різниця.

Ростислав Демчук

Альтер его Славка, заголене до пупка

Вже й «Голос» — на псячий волос…
Та шо ж він, сарака, носиться зі своїм заголеним до пупа альтер еґо як з писаним яйком?!
То задком, то передком…
Там присяде, тут примоститься, а ніяк собі місця не нагріє. Концернтні тури,.. партійні бздури… Сива борода, а все як рум’яна інститутка на виданні.

Валерій Ясиновський

Те, чого нема

Політичну кар’єру Вакарчука та логіку його виборців можна охарактеризувати його ж рядками: скажи мені, чому не можу забути те, чого нема…

Микита Лунін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *