Політика Суспільство

Черговий vip-хробак

Напередодні якраз спало на думку: вже декілька днів підряд не чутно про корупційні скандали влади. Майже повірив, що нарешті взялися за розум і на третій рік війни почали працювати на Перемогу. Але, ні, здалося. НАБУ схопило замміністра енергетики на хабарі в півмільйона доларів. Цього разу ніхто нікого не попереджав, замміністра довелося аврально звільняти на Кабміні після затримання.

Те, що замміністра займається корупцією, звісно, ніхто навіть не здогадувався: ні його безпосередній керівник, ні керівник керівника – Премʼєр-міністр, ні жодна душа на Банковій, допоки його не затримали.

До речі, передача обладнання шахт за хабар – стара класична схема Міненерго. За останні роки там зʼявилося багато нових. Просто підказую…

Володимир Омелян

P.S.
«Государства Украина нет и не было никогда»… На жаль, хабар у півмільйона доларів це не кінець по Хейло. Здається, тепер є робота і для СБУ. Затриманий замміністра енергетики Хейло писав і поширював у себе на Фейсбук статті ось з таким наративами і назвами:
1. «Государства Украина нет и не было никогда» або 2. «Борцов беркута таранит грузовик. Это метод прихода к власти нынешней хунты». Звісно, потім він це потер. Але памʼять Громадської ради доброчесності, в якій маю честь бути зараз членом, все береже.
В 2018 році ГРД робила висновок про невідповідність критеріям доброчесності дружини Хейло – судді апеляційного суду Донецької області Хейло Яни Валеріївни. І саме такі антиукраїнські цитати і витяги з фб Хейло зафіксовані в висновку ГРД. Тому терти було пізно. Там дружина-суддя ще часто їздила в окупований Крим. Тому який був висновок по ній ГРД можете самі здогадатись.
Але що стосується нашого енергетика, то, думаю, якби СБУ, а не лише НАБУ, відкрили шафи і комірки, то імперські картини Шуфрича – це було б лише ягідки. Бо антиукраїнська риторика від цієї людини публічно лунала ще давно.
Засмучує лише, що в 2024 уся ця наволоч, яка має проходити по держзраді, займає топ-посади в кріслах заступників міністра. Рафіновані мразі.

Мартина Богуславець

Заступника керівника Міненерго затримано в Києві на хабарі півмільйона доларів. Кожен день – одне й те саме…
Я якось, ще на виборах президента 2004 року, віз у кульку два мільйона. Жигулями… Нічним Києвом. Страшно було!
Думаю, може полетіть з цими кульками на якісь Багами, відростити бороду й стать помінять… На*уй воно мені все це нада?
Але вроджений потяг до демократії переміг мене…

Віталій Чепинога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *