Політика

Чому Медведчук і Бойко їздили до Москви?

У світі не існує випадковостей, оскільки кожна подія є прямим результатом усталеної закономірності. Якщо цю філософську «формулу» розглянути через призму візиту двох політиків до Москви під завісу президентських виборів, це означає лише одне – візитери глибоко переконані у тому, що серед потенційних виборців є чимало людей, які схвалюють ідею «порятунку» країни ось саме в такий угодовський спосіб.

Бойко з Медведчуком просто вдало зіграли на старому страхові українців, що називається комплексом меншовартості.

Позбутися його непросто, оскільки він закладений у ТАРОнумерологічній карті України як програмна слабкість.

Саме тому добро країні можуть принести лише ті політики, які допомагають їй перебороти цей комплекс і аж ніяк не ті, що підігрують вродженій слабкості на власну користь.

Так ось, базовою енергією українців у системі ТАРОнумерологія є Двійка.
Вона говорить про те, що ми – надзвичайно інтуїтивний і навіть містичний народ, який має могутній Небесний захист і сильне покровительство Вищих Сил.

Мабуть, завдяки цій високій «протекції» ми зуміли зберегти за собою прекрасну землю, не маючи власної держави і лишилися українцями, не розчинившись у сусідніх народах.

Але наші досягнення як нації були б незрівнянно більшими, якби ми позбулися саме цього ганебного комплексу меншовартості, що є негативною і водночас невід’ємною рисою Двійки. Тобто саме тією рисою, що заважає нам рухатися вперед і яку ми просто зобов’язані побороти, якщо хочемо й далі лишатися господарями на своїй землі.

В основі цього комплексу лежить великий фатальний страх. Страх самотності (пересваримося з усіма країнами і всі нас покинуть). Страх підвищити голос на могутнього сусіда (бо він піде війною і знищить). Страх не догодити тому, хто назвався сильним (а хто ми такі, щоб мати свою думку).

Цей же страх стоїть за тим фактом, що лише на п’ятий (!!!) рік гібридної війни українські депутати назвали чорне чорним без сірих напівтонів, визнавши Росію агресором. І він же стирчить з відеоряду, де лідер нібито вітчизняної опозиційної партії Медведчук буквально звітує перед главою уряду країни-окупанта з таким пієтетом, ніби приїхав до свого начальника.

Мабуть, візитери й досі не зрозуміли, що таке нице плазування у більшості українців наразі може викликати лише відчуття огиди і бридливості.

Перемога у двох Майданах вже спрацювала як ефективне щеплення від вірусу боягузтва, тому критична маса людей, які позбулися комплексу меншовартості, не дасть розвернути колесо історії назад.

Цікаво, що 99% кандидатів у президенти і досі цього не зрозуміли. Інакше б тих двох візитерів вкрив ганьбою не лише Петро Порошенко.

До речі, вроджений страх існує виключно у наших головах, а також у маніпулятивних прийомах політиків, які хочуть управляти нами через нього.

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *