Політика

Давня історія Білла і Моніки

Виповнюється 25 років, відколи президент США Білл Клінтон вскочив у халепу зі стажисткою Білого дому Монікою Левінськи. Вони пустували просто в Овальному кабінеті Білого дому. А «заклала» їх подружка Левінськи Лінда Тріпп, з якою Моніка необачно поділилася своїм секретом. Та таємно записувала телефонні розмови з Монікою, коли вони обговорювали сексуальні витівки Моніки і Білла. Отже, жіночки, будьте обережними, коли ділитеся своїми інтимними приємностями. Бо «закладуть» — оком не моргнуть.

Можна припустити, що любовну аферу ініціювала Моніка. Адже, як з’ясували репортери, вона ще у школі відзначалася буйним сексуальним темпераментом. Буквально переслідувала шкільного вчителя своєю пристрастю. Дійшло до того, що він, побачивши її, звертав і йшов якоюсь іншою дорогою, аби не траплятися їй на очі.

Моніка писала записочки президенту, обіцяючи дуже приємне побачення хвилин на 15 або й 30. Солодко натякала, що їм буде дуже добре. Скандал спалахнув після того, як Моніка Левінськи дала свідчення у справі Паоли Джонс, яка звинувачувала Білла в тому, що він її сексуально домагався — ось звідки ноги ростуть у сексуальних скандалів. Моніка, природно, свідчила на користь свого, як потім з’ясувалося, коханця.

Після цього її подруга передала записи їхніх розмов «куди треба». Вони були оприлюднені і почався грандіозний сексуальний скандал, який ледь не завершився відставкою Клінтона. Процедуру імпічменту розпочали не через сам факт сексу з Монікою, а через те, що Клінтон збрехав під присягою про те, що в нього не було жодних стосунків з Монікою. Але він мав необережність залишити сліди своєї сперми у неї на сукні. Експертиза показала, що це його сім’я. Лише кількома голосами переваги йому вдалося уникнути ганебної відставки.

А Моніка видала натомість книжку, в якій розповіла про свої пустощі з Біллом. Книжка принесла їй півтора мільйони доларів зиску. Ото вже точно насмоктала!

Юрій Луканов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *