Політика

Є така річечка – Стугна…

Посвячені люди розповідають, що серед сотень (!) вимог Путіна до Зеленського і ЗЕкоманди, які останні дуже швидко і методично реалізують, є вимога припинення української ракетної програми. Це нібито одна з найперших вимог.

Чому?
Генетичною здібністю української нації, в якій нам немає рівних у світі, є тяга до творчості в галузі ракетобудування і освоєння Космосу.

Не думаю, що хтось в так званій, прости господи, Зекоманді про це навіть здогадуються. А незаперечні факти волають, що перший супутник, собаку, мавпу і людину в космос відправив тандем геніальних українців — Корольова і Глушка.

Додамо сюди Кондратюка, за розрахунками якого американці літали на Місяць, Засядька, Кибальчича, ідеолога «Шатлів» Челомея, Янгеля, американських українців Яримовича, керівника НАСА Дудчака.

Не думаю, що хтось у Зекоманді знає, що нині американською космічною програмою «Сузір’я» теж керує українець. Додамо сюди Сікорського, створювача атомної бомби у США, ще одного киянина Кістяківського…

І це далеко не повний список.
Керівником московської космічної програми, коли московські ракети ще літали, був киянин Лозино-Лозинський. Московити просто генетично не мають здібностей до ракетобудування.

Але найбільше Путіна і К тривожать наші ракети «Стугна».
Стугна — то річка під Києвом. Дуже мальовнича. Так ось ці «Стугни» пробивають броню будь-якого танка і є реально не вразливими в польоті, тобто їх не можливо збити. Вони, під час польоту крутяться-вертяться на всі боки, а потім знищують ціль.

На московських танках уже нанесені надписи: на Київ, на Одесу, на Львів. У московській Вікіпедії написано, що в України є вже понад 3,5 тис. «Стугн». Це мало для повного знищення московської армади танків. Коли б їх стало понад 10 тис., тоді українські воїни просто б лускали московські танки як горішки.

Ракета з віддалі 5,5 км знищує будь-яку ціль, в першу чергу танки і БТРи. Турки на колінах просять, щоб українці побудували в Туреччині відповідний завод і передали їм технологію виробництва цих ракет, за ними стоять в черзі китайці. І нічого дивного, «Джевеліни» стріляють на 2.5 км, а «Стугна» вдвічі далі.

Знаючі люди говорять, що нинішня влада, ніби то, вже погодилася на це. Тому ці, знаючі люди, вважають, що коли в Україні запанує українська влада — необхідно буде відновлювати смертну кару і організовувати військовий трибунал, який всьому світові розкриє страшні масштаби державної зради агентів Кремля в Україні.

Петро Масляк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *