Політика

Колишній мер Чернігова в московській буцегарні

Як повідомляє «Радіо Свобода», на Росії затриманому минулого року Миколі Рудьковському присудили 2 роки буцегарні. Екс-нардепа та екс-мера Чернігова звинуватили в нападі на посольство Росії 2014 року.

Тоді під час масових протестів він кинув цеглиною в приміщення дипустанови. Рудьковського затримали у вересні 2018 року, коли той прилетів до Москви. Хоча йому росіяни обіцяли недоторканість, але обдурили. Крім, ув’язнення, Микола Рудьковський має сплатити штраф.

Такою є офіційна версія.
За нашими ж даними, він давно служить Росії і, певно, не одній розвідці. Скажімо, коли планувалося підписання українсько-туркменського договору про постачання газу, Микола Рудьковський, на той час міністр транспорту, рєзко знайшов десь аж у Скандинавії якогось «мутного» туркменського опозиціонера і привіз урочисто до Києва. Звісно, Туркменбаші розгнівався і договір не підписав.

Кому вигідно? Росії.
Хто організував? Рудьковський.

Таких прикладів чимало.
Не кажучи вже про організацію ним особисто соціалістичного маразму у вигляді першотравневої демонстрації в той час, коли він аж… 33 дні був на той час міським головою Чернігова…

Тож не вірте і нині цьому оперетковому ув’язненню. То Москва готує його для іншого завдання. Ось побачите, Рудьковський ще катапультується в Україну…

Василь Чепурний, «Сіверщина»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *