Політика

Короткий курс історії КПРС

… Як тільки помер Ленін, виявилося, що друга людина в партії, товариш Троцький – зрадник. Каменєв, Зінов’єв, Бухарін і Сталін скинули Троцького і вигнали з СРСР. Але через пару років виявилося, що Каменєв, Зінов’єв і Бухарін також вороги і шкідники.

Тоді доблесний товариш Генріх Ягода їх заарештував. Трохи пізніше Ягоду як ворожого агента заарештував Єжов. Але через пару років виявилося, що і Єжов не товариш, а звичайний зрадник і ворожий агент. І Єжова заарештував Берія. Після смерті Сталіна, все зрозуміли, що і Берія теж зрадник.

Тоді Жуков заарештував Берію. Але незабаром Хрущов дізнався, що Жуков – ворог і змовник. І заслав Жукова на Урал.

А трохи пізніше розкрилося ще жахливіше – і сам Сталін, виявляється, був ворогом, шкідником і зрадником. А разом з ним і більша частина Політбюро — мерзотники. Тоді Сталіна винесли з Мавзолею, а заодно затаврували і «примкнушего к ним» Шепілова.

Минуло кілька років і з’ясувалося, що Хрущов був волюнтаристом, авантюристом, пройдисвітом і ворогом. Тоді Брежнєв відправив Хрущова на пенсію.

Після смерті Брежнєва, з’ясувалося, що і Льоня був шкідником і причиною застою. Після нього було ще двоє, яких ніхто і запам’ятати не встиг.

Але тут прийшов до влади молодий, енергійний Горбачов. І виявилося, що вся партія була партією шкідників і ворогів, але він береться все виправити. Втім, поки «ускорялся и перестраивался» — СРСР з божою поміччю розвалився. А Горбачов також виявився ворогом і зрадником.

Ви щойно ознайомилися з коротким курсом історії КПРС.

Геннадій Нанкевич

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *