Політика

Лай…о, прибите рікою байдужості…

Результати проміжних виборів до ВР — це черговий діагноз частині суспільства. Перемагають не патріоти, а сепаратисти та люди Коломойського. На Донеччині ситуація взагалі патова. 65% підтримки здобуває, так званий, Аксьонов. Особа, що у 2014 році намагалася створити ДНР та провести «референдум» в Добропіллі…

І це при тому, що в місті не було російських терористів, а вже пізніше його контролювали добробати та військові. Пізніше цей новоспечений депутат втік з України. Тепер він – вже майже парламентар. Буде представляти Україну у Верховній Раді. Заради його перемоги навіть знявся канидат від ОПЗЖ.

Весело? Ще й як!
Далі Івано-Франківщина. Тут, за даними паралельного підрахунку голосів, перемагає добродій Шевченко (власник «Буковелю», де попри карантин катається на лижах президент Зеленський), а далі ще один фейковий політик — Вірастюк. Комусь смішно, а мені сумно. Адже «бабло» перемагає Україну.

На Донеччині мали можливість обрати патріотку Юлію Кузьменко. На Франківщині — Руслана Кошулинського. Але, на жаль, виборці (явка на Донеччинні — 20%, на Франківщині — 35%) виявились абсолютно пасивними до вибору майбутнього свого регіону, окруру, а отже і країни.

Шалені маніпуляції, оліграхнічні гроші, що заливали рікою виборчі округи, підтримка всяких «1+1» та інших ЗМІ… І ми знову ходимо по тому ж колу…

Тепер годі нарікати… Вибір зроблено, і він не на користь України та її майбутнього.

Андрій Смолій

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *