Політика

«Майн Кампф» Грети Тунберг

Швецька школярка Ґрета Тунберг — це Зе- у світовому вимірі. Ви ще нічого не знаєте про складові її «вчення» (яке вам несе недовчена дівчинка), але ви, почули гасло, яке вона анімувала (не її гасло, а гасло вчених із 1960-х років)…

Маститі вчені вже тоді ясно розуміли небезпеки потепління і проблеми, породжені бездумним спалюванням покладів, і проблеми з відходами. Ми ж навантажуємо образ дівчинки, яка повторює затерті вислови, власними ідеями та мріями.

Так може народитися нова тоталітарна ідеологія.
І народять її ті, що співчувають невігластву, ті що готові підтримувати будь-що, аби «нове», «прогресивне», що «змінить систему». У випадку із Зе- — «знищить систему».

Ви це прогавили?
А він вже це озвучив. І для того, щоби він поламав Україну, ви, співчутливі, йому її віддали.

Так німецький бюргер повірив закликам Шікельгрубера, і додав до його рубаних гасел свої мрії, бо на перших своїх виборах Гітлер не говорив: «Ви вбиватимете мільйони людей інших національностей! Я також віддам на смерть мільйони німців!»

Ні, він говорив: «Давайте відновимо справедливість! Давайте встановимо Новий Порядок!». І мрійники та ідеалісти пішли за ним, не розуміючи навіщо їх при цьому одягають у сталеві шоломи і видають їм довгі ножі.

Учора недовчена Ґрета Тунберг оголосила, що запатентує власне ім’я як торгову марку… Далі вона напише якийсь свій «Майн Кампф», і ви побачите, що ваші мрії туди не впишуть, на жаль. Але сперечатися про це вже буде офіційно заборонено.

І тепер вже занадто цікавим затикають рота, коли вони запитують: «А чому саме Ґрета? Вона ж навіть ще не отримала середньої освіти (і не планує?)?!»

Допитуйтесь.
Нехай «лідери думок» своїми ротами відповідають на ваші запитання.

Відосики і мітингуйочки лише запалюють ваш мозок на мрійництво. А повна довіра до політика позбавляє його самого берегів, на які варто орієнтуватися.

Хто знає, може, коли ми їх не турбуємо запитаннями, політики орієнтуються на голоси демонів у власних головах? Ніхто ж напряму не запитує Зе- : «Чому під час війни з Росією Уряд України зменшує фінансування ЗСУ?» І чому Зе- сам на це не відповідає..?

А сама Ґрета (1 особа) не літає на реактивних літаках «щоб не спалювати кисень», вона плаває на яхті. Але екіпаж до тієї яхти підвозять і відвозять на літаках (12 осіб), в результаті спалюючи кисню у 24 рази більше.

Нічого особистого. «Не сотвори собі кумира».

Володимир Сердюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *