Політика

Медіахаос

Ми навіть не пробуємо навести порядок в нашому інформаційному просторі. Вже майже рік посада міністра культури й інформполітики вакантна. Причина? Вважаю та ж сама, що й і в інших сферах державного управління – невміння і не розуміння значення управлінських кадрів. Радник офісу президента Сергій Лещенко сказав, що Телемаратон закривати не можна, бо в країні настане медіа-хаос…

Він уже давно у нас панує — медіахаос. Не помітили? А та ж історія із блокуванням чат-ботів державних структур України в російському, підконтрольному ФСБ РФ, Телеграмі показала настільки на рівні влади не розуміють, який то у нас хаос.

Замість того, щоб просто заблокувати цю помийницю, влада думає, як її використати. Наївні? Недалекі? Непрофесійні? Так. І це не лише біда влади. Це наша спільна біда. І в неї є ім’я — Єрмак Андрій Борисович. Він як був, так і лишається політтехнологом, а не державним діячем у час війни. А фактично він є менеджером країни. Провальним менеджером.

Саме його недалекоглядність і самовпевненність ввела в тупик Зеленського перед війною. Саме його візантійська кулуарна кадрова політика сприичиняє хаос і стрімке зростання відчудженності між владою і суспільством. Якщо цього не збагне нарешті сам Зеленський і не змінить своє альтер-его на когось більш системного і професійного, біда буде для всіх нас.

Віктор Лешик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *