Політика

Не «пуштуна» натовкли, а Україні дали в писок…

Як я не ставився б до Найєма, мушу зауважити: напад зграї мажорів серед білого дня посеред столиці на представника державної влади не повинно залишатися без найжорсткішого покарання.

Адже це, зрештою, не «пуштуна» натовкли!
Це зламали щелепу державі Україна. Демонстративно, з особливим цинізмом.

І, що найсумніше — замість того, щоби на колінах просити помилування, ці мерзотники натомість грубо купують цю державу через суддів та «мусорів». Як дівчат у борделі.

На жаль, такою є наша влада сьогодні.

Але невже не знайдеться хоча б кількох людей, котрим за «державу образливо»?! Адже ж якщо ці мажори відкупляться, відбудуться переляком – то тоді чому б тому ж Путіну не плювати в обличчя кожному з нас? Чому Путіну не можна, а чеченам – можна?

Ну, давайте сховаємось, кожен на своєму хуторі та співатимем сумних пісень… Якщо так – то так нам і треба!
Тоді – і держави нема, і ми — нація не воїнів. Зносились тоді, виходить, наші теплі речі і хороший настрій… І гідність більше не потрібна.

І останнє.
Свого часу за однієї злочинної влади чеченські злочинні угруповання були начисто, як шкодливі пси, викинуті з України. Я тут не про причини, а про результат.

Тепер ось побачимо, як держава, до побудови якої долучився також і сам Найєм зі своїми господарями, впорається з тестом на своє існування.

Адже це не Наємові, а Україні дали в писок.
У кожного з нас плюнули!

Олег Синельников

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *