Політика

Не себе в Україні, а Україну в собі!

Багато моїх читачів у соціальній мережі від мене зараз відписуються, ганять, ображають… І все через те, що я критикую команду Зе, зокрема Андрія Єрмака і його гоп-компанію, а водночас не підтримую Порошенка з такою ж гоп-компанією. Натомість мені приписують близькість до різних груп. Внесу ясність!

Так, як спецслужби катують Семена Семенченка і його родину — це фашизм, гестапо і НКВД укупі… Я за це маю підтримувати того ж таки Баканова і Володимира Зеленського?

Секретар Офісу президента Андрій Єрмак перебрав на себе головні функції МЗС… Я за це маю підтримувати Зеленського? ОП «злив» секретну справу «Вагнергейт» — за це я маю підтримувати Зеленського?

Зеленський ще й досі не посадив до в’язниці Порошенка і його чиновників за їх оборудки … За це я маю підтримувати Зеленського?

Провалена антиковідна кампанія 2020 року. Наслідки нині — 800 людей за добу помирають. Тепер питання вакцинації ні при чому. Втрачено рік… — підтримувати і не критикувати Зеленського?

Далі!
З’явився міф, що мені перепадає дещиця від олігархів. Ниці люди, котрі розповсюджують такі байки.

Я народився нещасливим, із горем на плечах. Але я його скинув із пліч і знищив. Зараз я є один із найщасливіших людей світу. Я досяг усього в житті, чого бажав. Досяг сам, своєю працею і розумом. У мене є дах над головою, і не один по всьому світу, є друзі у світах, я не знаю, що є «брак грошей», я навіть не знаю скільки їх у мене — просто беру за потреби, маю автомобілі, байки, яхти… У мене донька з крутою освітою. Якщо я вночі хроплю… моя жінка має змогу спати в іншій кімнаті… Та в мене є, зрештою, кіт — найщасливіший скотиняка у світі! Він перебирає між «Віскасом», «Корою» і ще там чимось. Якби я українським котам розповів, як цей кіт жирує — його б українські коти загризли нафік…

Тому: Україно, мені байдуже як тобі без мене,
та небайдуже, якою є без мене Ти!

Ростислав Демчук

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    Що це було?
    Виправдання емігранта, людини без Батьківщини, занесеної ще 30.06.2018 за провокативну, антиукраїнську діяльність до бази “Миротворець”?
    Чи звичайнісіньке вихваляння своїми статками (невідомого походження) та своїм котом?
    Але ж тут не Facebook!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *