Політика

Нові Санжари і ОРДЛО…

Нові Санжари – то як майбутнє виборів в ОРДЛО. Це, власне, приклад того, що буде, якщо влада таки вирішить провести місцеві вибори в ОРДЛО в жовтні 2020 року.

І, якщо хтось думає, що в жителів Нових Санжар в голові «каша», то краще не уявляти, що робиться в головах мешканців окупованих територій.

Якщо влада в мирних умовах Полтавської області не змогла пояснити місцевим жителям, що і для чого вона хоче зробити, то що говорити про жителів ОРДЛО, які цієї київської влади не бачили роками?

Якщо в нещасному смт з населенням кілька тисяч людей виник такий хаос, що туди були змушені особисто приїхати прем’єр-міністр і міністр внутрішніх справ, разом з купою поліції і техніки, то що говорити про аналогічні населені пункти окупованого Донбасу?

Якщо недружелюбні селяни з камінням здалися агресивними, то краще не уявляти, що буде на виборах по той бік барикад. Без проведення нормальної деокупації регіону, без повноцінного роззброєння сепаратистів, без української інформаційної політики, без адекватної амністії.

Вибори в ОРДЛО – це будуть Нові Санжари в масштабі всієї держави.
Тому краще комусь на Банковій реально оцінити свої сили перед тим як добровільно засунути голову в жерло вулкана, розповідаючи казки, що все під контролем і влада знає, що робить.

Денис Рибачок

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *