Політика

Свій «Лука» у Вашингтоні

Поведінка протестантів, які проникли в Капітолій, дуже нагадує поведінку тих, хто навесні 2014 року захоплювали приміщення обласних і місцевих органів влади на Донбасі. Убивство жінки було явно провокаційним і сакральним. Зловмисники напевно знали, як без перешкод проникнути в Капітолій.

Не виключаю, що попрацював «кріт» з офіцерів поліції Капітолію. Адже саме Асоціація поліцаїв Капітолію є одним із лоббістів інтересів Кремля у Вашинґтоні. Креслення будинку Капітолію ще 2001 року могли потрапити в руки зловмисників.

***
Мер Вашингтона оголосила комендантський час до 6 год. ранку 7 січня, а губернатор Вірджінії — в північній частині штату, яка прилягає до столиці США.

***
Має рацію ті, хто вважає, що Трамп грає за московською партитурою. Останніми днями чинний президент США в намаганні утриматися на високій посаді робить помилку за помилкою. Найбільші з них: дзвінок держсекретареві штату Джорджія з вимогою переглянути на його користь результати виборів, наказ віце-президентові як голові Сенату не визнавати результати голосування виборщиків, заяви, що він ніколи не визнає перемогу Байдена, та ін.

Власне, Трамп був ініціатором походу своїх прихильників до Капітолію. Висловлювалися припущення, що в цьому поході візьме участь і він сам, але хтось відмовив його чи щось його зупинило.

Усіма цими витівками Трамп дуже нагадує мені… білоруса Лукашенка!

Володимир Іваненко, США

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *