Хвиля Десни » 8 Січня, 2021

Daily Archives: 8 Січня, 2021

Культура

Про автора «Гуцулки Ксені»

Published by:

Невблаганний час поглинув, на жаль, імена багатьох митців, які плекали чудову українську культуру, поширювали її в еміграції у світах. Визнання прийшло до них спершу в українській діаспорі, а потім вже їх вшанувала на рідній землі незалежна Україна. Одним із таких митців є автор чудового танго «Гуцулка Ксеня», талановитий український композитор, скрипаль, диригент Ярослав Васильович Барнич.

Continue reading

Політика

Маргінес трампізму

Published by:

Прихильниця Трампа, яку вбили поліцейські пострілом в шию — ветеран Ешлі Беббіт, 14 років служила в американських військово-повітряних силах. Її свекруха в інтерв‘ю «Fox» сказала, що не розуміє, навіщо жінка поїхала під Капітолій. У ці дні всі будуть активно зрікатися і Трампа, і учасників протестів.

Continue reading

Політика

Манівці Цукерберга

Published by:

До речі, дуже прикметна реакція Цукерберга на події в Капітолії. Схоже, добродій отримав пронизливий інсайт про своє творіння і трохи більше, аніж зазвичай зрозумів, якого джина випустив на волю. І тому вчинив надто недемократично, заблокувавши акаунти Трампа у Фейсбук та Інстаграм та влаштувавши «темну» самому Президентові США.

Continue reading

Політика

Свій «Лука» у Вашингтоні

Published by:

Поведінка протестантів, які проникли в Капітолій, дуже нагадує поведінку тих, хто навесні 2014 року захоплювали приміщення обласних і місцевих органів влади на Донбасі. Убивство жінки було явно провокаційним і сакральним. Зловмисники напевно знали, як без перешкод проникнути в Капітолій.

Continue reading