Політика

Там, де «зупиняють» літаки

Запам’ятайте це обличчя і зробіть висновки. Це обличчя, яке зіштовхнулося з диктатурою та відчуло на собі всі плюси «руского міра». Якщо хтось думає, що режими путіна та лукашенка можуть привести до якогось іншого результату, то ви глибоко помиляєтесь. Я на власні очі бачив, що робив і продовжує робити «руській мір» на Донбасі.

І повірте, краще не мати таких плюсів.
Якщо, звісно, не хочете щоб вас могли просто зупинити на вулиці та кинути до в’язниці або ж в кращому випадку відправити копати окопи. Просто за те, що ви їм не сподобались. Я це бачив. Не рекомендую.

А зараз вже й літаки «зупиняють».

Всі розуміють, що відео, на якому нібито зізнається Протасевич — результат роботи КДБістів. Через то і тонни тоналки на обличчі, синці, подряпини. Зрештою викрадена його дівчина. Не допустили навіть адвоката.

Як на мене, висновки більш, ніж очевидні. Не можна мати жодного зв’язку з тими режимами. Це стосується не тільки дипломатичних зв’язків. Поїздки туди, ведення бізнесу і т.д. — все це може призвести до подібного результату.

Революція Гідності, яка відбулася у нас, показує, що жоден режим не може бути вічним. І ці теж упадуть. Для змін потрібна гідність, самоповага та сила духу. Чого я, власне, і бажаю білорусам.

Дмитро Несвятипаска

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *