Політика

Три причини чому гарант «зацементований»

Ось три причини, чому Зеленський буде президентом України вічно. 1. Надія на те, що холодильник переможе телевізор – дурня. Я не знаю, в кого в Україні в холодильнику миша повісилася. Навпаки: їдла повно, продуктові магазини відкриваються регулярно, є харчі на будь-який бюджет. А по телевізору кажуть: це заслуга Зеленського.

2. Надія на Майдан через великі платіжки – дурня. Як, зрештою, і через тиск на бізнес. Побут, соціалка та економіка в Україні ніколи не були підставою для Майдану. А заяв про відмову від інтеграції з ЄС та НАТО не буде. Зеленський обрав російську модель авторитаризму, додавши до неї декларацію про курс на Захід. Це слова – не більше.

3. Надія на вибори – дурня. Вибори 2019 року – були останніми чесними в Україні. Ми проголосуємо за іншого кандидата, але перемогу намалюють Зеленському. Зроблять це красиво і виправдають, як сьогодні виправдовують офшори. Тим більше, якщо буде легалізоване електронне голосування. Накрутять – і пздц.

Висновок: я не бачу виходу, окрім як на своєму місці робити свою справу. Ми, на жаль, мали лише п’ять нормальних років. Парадокс, але розвиток спричинила війна. Україна повільно, з помилками, незграбно, проте рухалася вперед. Тепер – стоп і відкат назад, у 2012-тий.

Андрій Кокотюха

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *