Політика

Жабогадюкінг або Нова «Юля» для «служок»

Уже офіційно Разумков створив у ВР міжфракційне об’єднання «Розумна політика». До об’єднання увійшли 19 нардепів від «Слуги народу», 2 від «Батьківщини», 2 позафракційні і 2 мажоритарники. Щиро вітаю «Слугу народу» з початком кінця. Це — уже не внутрішній конфлікт у фракції. Це — повноцінний розкол. Звісно, вихід 19 депутатів з-поміж 242-х у фракції — ніби й дрібниця. Але це лише на перший погляд. Просто оцініть.

Нардепи-служки, які приєдналися до Разумкова, пішли на неймовірну жертву. Вони відмовилися від 20-50 тисяч доларів США на місяць! Натомість тепер їх гнобитимуть з усіх калібрів — навіть не сумніваюся. Якщо ці люди пішли на таке, очевидно — вони вже просто не вірять в перспективи «Слуги народу». А значить не вірять в них набагато більша група нардепів-служок, просто не всі ще готові відмовитися від програми «20-30-50».

Даю повну гарантію — міжфракційне об’єднання Разумкова буде більшати. Гроші знайдуться. Злі язики вже стверджують, Ринат Ахметов фінансувати Разумкова готовий цілковито. Не дивуйтеся, людина завжди прагне досконалості. Ахмєтову треба не монобільшість, з якою він може домовлятися, а власна фракція у ВР. І не одна — про Гройсмана вже теж подейкують.

Разумков для Зеленського — це те сааме, ким була Юлія Тимошенко для Віктора Ющенка. Мало хто пам’ятає, що на серпень 2005 р. Помаранчева коаліція брала 61% за всіма рейтингами. Але стався розкол. НУ і БЮТ почали гнобити одне одного. На цій хвилі наступні вибори виграла Партія Регіонів. Нині відбувається те саме. Разумков зараз буде гнобити моноЗЕбільшість з усією пролетарською ненавистю. ЗЕкоманда з не меншою заповзятістю заходиться гнобити Разумкова.

Панове, морально готуймося.
Ми ще побачимо, як всі медійні ресурси ЗЕкоманди з Порошенка переключаться на Разумкова. Ми ще побачимо як ЗЕкоманда почне намагатися домовитися з ЄвроСолідарністю проти Разумкова — і точно буде «послана». До речі, завважте, Разумков наразі слова поганого про Петра Порошенка не сказав. Очевидно, він не хоче палити мости. Розуміє, що можливо доведеться домовлятися.

І це не дивно. За політичним досвідом Разумков фору дасть всій «Слузі народу» разом узятій. Він єдиний з них, хто займався політикою до весни 2019 р. Для Зеленського і Єрмака Разумков справді важкий противник. Але найсмішніше — вони самі собі його створили. Кажу з усією щирістю, в день коли вони відправляли Разумкова у відставку (з кричущим порушенням регламенту) я реготав і не міг повірити — невже вони все це всерйоз?! Невже ЗЕкоманда не розуміє, що створює собі власну «Юлю»?

Не розуміли!
Певно, на Банковій тоді «кофту сушили». Вітаю всіх з офіційним розколом у «Слузі народу». Бажаю Разумкову наполегливо убивати рейтинги служок. І бажаю служкам не менш наполегливо гнобити Разумкова. А ми всі з неприхованою цікавістю спостерігатимемо за їхнім жабогадюкінгом. І вболіватимемо одразу за всіх. Бо ніщо так не зміцнює рейтинг Петра Порошенка як кривава, безжальна і безкомпромісна бійка «Слуги народу» зі «Слугою народу».

Дмитро «Калинчук» Вовнянко

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    Ви такої високої думки про цих запроданців, що вони такі «жертвенники»?
    А може, все значно простіше – тут «РОЗУМНІ» запропонували деяким іншим «розумним» (але не всім!) нову формулу – наприклад, 30-45-75! Арихвметика, це знаєте, така цікава штука…
    Або – це просто план «Б», продуманий заздалегідь аналітиками олігархів на випадок падіння рейтингу «найвеличнішого» – «Піпл схаваєт!» Я ще не забув отой «прєзідєнтскій відосік», записаний Розумковим про себе, ріднесенького!

    Але питання в іншому – коли, нарешті, «прокинуться» (чи порозумнішають) оті 73,22%, які, хто «по приколу», а хто за 400 ₴ проголосували за зеленого кловуна-дезертира-зрадника, а потім і за «трускавєцкіх»?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *