Політика

Знову квіточки енкаведистам

Прочитав на сайті Чернігівської міської ради, що День міста розпочнеться з урочистої церемонії покладання квітів до могил М. Попудренка та М. Капранова на кладовищі «Яцево». 
Ви що, зовсім?!!! 

Попудренко — секретар обкому комуністичної партії перед війною, тобто аж ніяк не міг уникунути участі в репресіях. Зрештою, в журналі «Сіверянський літопис» прочитайте його щоденник, як вони вбивали невинних людей, переховуючись по лісах у своєму партизанському загоні. 
 

Капранов же має незмивну ганьбу за участь у корюківській трагедії, коли мадяри палили місто, а партизани, які і спровокували це, спокійно спостерігали з лісу.

Зрештою, ми недарма перейменували вулицю Капранова — пригадую, як на міській топонімічній комісії цьому опирався Сергій Лаєвський. Мовляв, Капранов зробив багато для відродження Чернігова.
У приклад я йому навів Говзмана, який багато зробив для створення музичної фабрики і то нічого (?!!!), що перед війною був для українців кривавим катом НКВС…

…Коли ж уже нарешті буде витравлено із наших владців оте комуністичне мурло з покладанням квітів комуністам та енкаведистам?

Василь Чепурний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *