Спорт

У бутсах не на тую ногу…

Слава Україні! Війна на Донбасі закінчилася, Крим повернули до складу України, а керівництво Російської Федерації попрохало офіційного вибачення перед народом України за тисячі загиблих та поранених…

Такі думки виникають при прочитанні новин на сайті Новгород-Сіверської райдержадміністрації, про братські (!!!) матчі між українськими та російськими футбольними командами…


«Поразкою для новгород-сіверців завершився товариський матч, що проходив у Погарі. Брянській команді (Російська Федерація) вони програли з рахунком 1:3, господарям поля – 1:2», — плює, так би мовити, проти вітру рупор влади. Більше того, обтирається з тієї ганьби і втішає сам себе: «Але це ж позитивно, — переконаний головний спеціаліст відділу з питань молоді та спорту Н.-Сіверської райдержадміністрації Андрій Циганков, — бо футболісти отримали чимало досвіду і знають над чим ще треба працювати…».

Що за досвід отримали Новгород-Сіверці у Погарі, зрозуміло. Новгород-Сіверський, напевно, єдине місто в Україні, де в центрі височіє монумент Лєніну, а з водонапірної башти споглядає місто Йосип Вісаріонович Сталін.

А загалом, підсумовуючи, виходить, що новгород-сіверські футболісти поїхали в гості до держави-агресора, пограли у футбол, і добре б, аби виграли, а то ж програли!!!

Олександр Ясенчук

P.S. Бориса Курганського:

За моїх земляків, Новгород-Сіверських уєб…ів, мені вже остогидло писати. На Сіверщині живуть сепаратисти, більші ніж затяті сепаратисти Донбасу. Так історично склалось, що з цього забутого Богом і людьми найбіднішого закутка Чернігівської області, на протязі ХХ століття люди виїзджали на Донбас та інші індустріальні центри неосяжного Союзу.

Майже у кожної сім”ї Сіверщини є родичі, котрі живуть на Донбасі. То кому ці люди будуть симпатизувати і за кого будуть переживати? Ще у тому році я писав про жителів Новгорода-Сіверського, котрі їздять грати у футбол за команду міста Погар, Брянської області. І це не якісь там кончені, безтолкові малолітки їдуть у ворожу нам країну грати за їхню команду, а роблять це дорослі і освічені люди.

До речі, ці люди займають ще й пристойні державні посади. Серед цих футболістів-колаборантів є працівники райвійськкомісаріату, Новгород-Сіверської РДА та інші посадовці районного рівня. А чого Ви чекали від нульової голови РДА і маланця-регіАнала, голови місцевої ради? На цих довбодятлів, тобто, місцевих керівників, зважати взагалі, не має сенсу.

Але над цими не зовсім адекватними людьми є чернігівське керівництво. І ось тут постає запитання: «А чому не реагують у Чернігові на такі не зовсім зрозумілі «вибрики», Новгород-Сіверських продажних регіАнальних начальників»? От цікаво було б почути чернігівських державних мужів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *