Спорт

Бій Кличка із «мільярдером»

Трохи більше двох тижнів лишається до боксерського турніру року, коли на двобій стануть два суперважковаговики: наш Володимир Кличко та чемпіон IBF британець Ентоні Джошуа. Знаковий поєдинок відбудеться 29 квітня на знаменитому лондонському стадіоні «Вемблі». Джошуа, як він зізнався, отримає за цей бій 10 мільйонів «гонорарних» фунтів. Цей зовні доволі скромний, стриманий і розсудливий парубок, виявляється, має дві найбільші у житті пристрасті – бокс і… гроші.
 

В одному з недавніх відвертих інтерв’ю він озвучив свою мрію: стати у майбутньому мільярдером.
«Коли я починав, – цитують Ентоні Джошуа багато світових спортивних видань, – то моєю мрією було стати мультимільйонером. Однак нині розвелося достобіса звичайних людей, дідусів з бабусями, котрі отримують мільйони лишень за авторські права. Отож, моєю новітньою мрією стало увійти до списку мільярдерів. Бути мільйонером – добре, але моя планка має бути вищою. За бій з Кличком я отримаю 10 мільйонів фунтів, моє наступне завдання – збільшити суму вдесятеро! А коли я зароблю 100-150 мільйонів, то чому б це не могло стати початком мільярдного капіталу?! Я знаю мільярдерів, котрі чесною працею заробили свої статки. Це важко, але цілком можливо».

Почитали б оці одкровення молодого британця наші «дикі» мільйонери, котрі б’ють себе в груди, запевняючи, що в них теж «усе чесно», от тільки чомусь велика і благословенна Україна – у глибокому «нокауті».

Ну, а щодо наступного супербою, то вже за два тижні «Вемблі» покаже, чи реальні мрії Енетоні Джошуа про мільярд. І як він до того багатства рухатиметься – семимильними кроками чи заточуючись, сталевого українського кулака наївшись.

Леонід Ісаченко«ГРІНЧЕНКО-інформ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *