Спорт

Тухель переграв Гвардіолу

Цього року «Челсі» не був фаворитом. Мало хто ставив на «пенсіонерів». Це не «команда-машина», як «Баварія», чи команда «зірок», як «Манчестер Сіті», ПСЖ або «Реал». Лондонці лише будують свою команду, експериментуючи та залучаючи молодь.

Сезон видався для «Челсі» загалом невдалим. Вони ледь спромоглися на четверте місце в чемпіонаті Англії, звільнили тренера і, здавалося, якимось дивом вийшли до фіналу Ліги Чемпіонів.

У вчорашньому фіналі відвертим фаворитом був якраз «Манчестер Сіті». Команда головного тренера Хосепа Гвардіоли давно прагнула перемоги в Лізі Чемпіонів, щороку вдосконалюючись та дужчаючи новими рекрутами. Але трапилося неочікуване: «Челсі» у найвідповідальнішому матчі зіграв ідеально! Майже бездоганно в обороні. Демонструючи чудову злагоджену й самовіддану гру. А відтак заслужена перемога!

Окремо варто відзначити тренера «Челсі» Томаса Тухеля. На цьогорічне Різдво його звільнили з паризького ПСЖ, з тією командою він торік програв фінал Ліги Чемпіонів мюнхенській «Баварії». А тепер із «Челсі» зробив те, чого від нього ніхто не очікував. В цій нелогічній перемозі заслуга Тухеля значуща: учора він повністю переграв «зіркового» Гвардіолу. Надзвичайний тренер!

Дуже шкода нашого Олександра Зінченка, який відіграв за «Манчестер Сіті» весь матч. Боляче було на нього дивитися після гри. Пропущений гол (вислід матчу – 0:1) не можна інкримінувати тільки йому. Хоча він був саме тим, хто мусив рятувати команду. Але не врятував…

Олександр Ломако, «ГРІНЧЕНКО-інформ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *