Суспільство

А він про Насірова…

Конгрес США ухвалює рішення про визнання Голодомору геноцидом українського народу – рішення, якого чекали покоління українців.., а він постить на Фейсбукові новину про рішення суду про поновлення на роботі Насірова.

Парламентська асамблея Ради Європи визнає акт агресії з боку Росії в Керченській протоці і обговорює питання про заборону заходу кораблів Росії до портів ЄС, а він постить новину про рішення суду про поновлення на роботі Насірова.

Генсек НАТО вимагає від Росії повернення українських моряків-військовополонених до Різдва додому з Москви, а він постить новину про рішення суду про поновлення на роботі Насірова.

Держдепартамент США заявляє про неможливість зустрічі Трамп–Путін допоки Росія утримує захоплених українських моряків у полоні, а він постить новину про рішення суду про поновлення на роботі Насірова.

ЄС, ЄБРР, а згодом і МВФ, виділяють Україні допомогу, кошти та кредити, а він постить новину про рішення суду про поновлення на роботі Насірова.

Наближається Об’єднавчий собор, який оголосить про появу нової церкви в Україні – події, яку очікували десятки поколінь українців, і яка відгукнеться у серцях нащадків!, а він постить новину про рішення суду про поновлення на роботі Насірова. Рішення, зрештою, яке буде оскаржене!

Ніч. Зима.
Усе спить, а він постить новину про рішення суду про поновлення на роботі Насірова.

Коли ти сі вспокоєш?!

Валентин Ткач

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *