Суспільство

Бог не Тімошка.., він має почуття гумору

Завжди це кажу. І маю сотні потверджень, аж настільки, що мій кум, який досі був агностиком, сиріч нехрещеним, питав: «Ти що ж — віриш, що Бог є особистістю?»…

Ось і тепер.
Злетілися, як галиччя, у Куршавель на якусь свою сходку набріолінений Хорошковський (це не я сказав, це Юлія Тимошенко підмітила), вчорашній високопосадовець, примружений по-бурятськи, Богдан, а з Московії приєдналися Прохоров та ще якісь торбохвати з неслов’янськими хваміліями…

Злетілися, гейби правила встановлювати. Що їм якісь епідемії — за їх гроші всі кращі клініки світу були до їхніх послуг.

Але, як кажуть росіяни, Бог нє Тімошка — відіт нємножка.
Усі заразилися. Бач, а кажуть, що зараза до зарази не пристає! Ще й як!

І довелося їм вертатися туди, де вони тільки й паслися — в Україну. А тут медицина в ембріональному стані развітога соціалізьма.

Тепер вони швиденько пустили інструкцію, щоб їм виділяли «окремі, ізольовані від інших приміщень, палати площами не менше 13 квадратних метрів із затіненими вікнами. Палати повинні мати зручні комунікації з операційним блоком, діагностичним та іншими відділеннями…».

Гай- гай, хто би їм розказав біблейну притчу, як один чоловік багатий, лягаючи спати, тішився: у мене, міркує собі, стільки добра, що треба ще комори будувати. Проте ангел вночі йому каже: “Дурень ти, дурень, я вже сьогодні заберу твою душу!”

… До речі, той мій кум цього року, ще до епідемії, прийняв хрещення.

Василь Чепурний

У ВСІХ – ОДНА КОРОНА…

Умов інакших вимагають ВІПи,
Аніж у посполитих… З’їсти, випить,
В окремій затонованій палаті
Вони хотять курорт облаштувати…
Але така от дійсність ця погана:
Одна корона в жебрака і в пана…

Михайло Пасічник

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *