Суспільство

Бувало…

Бувало, я втрачав гроші, але натомість знаходив нову Вартість. Бувало, втрачав терпіння, але натомість Час подавав мені свої знаки. Бувало, втрачав роботу, але натомість віддавався жаданій Праці.

Бувало, втрачав охоту до праці, але натомість збагнув причину – вона не була Служінням. Бувало, втрачав здоров’я, але натомість пізнавав ціну Життя. Бувало, втрачав фізичні сили, але натомість з’являлася сила Духа.

Бувало, втрачав розум, але натомість приходила Мудрість. Бувало, втрачав уміння, але натомість розвивався Хист. Бувало, втрачав спогади, але натомість не втрачав Мрії. Бувало, втрачав відчуття якості і кількості, але натомість наближався до почуття Міри.

Бувало, втрачав друзів, але натомість ставав більшим другом Собі. Бувало, втрачав рідних, але натомість поглиблювалася пам’ять Роду. Бувало, втрачав любощі, але натомість зростала цінність Любови. Бувало, втрачав ілюзії, але натомість відкривалася суть Правди.

Бувало, втрачав ідеї, але натомість несподівано засвічувалася Істина. Бувало, втрачав веселощі, але натомість з’являлася прихована Радість. Бувало, втрачав спокій серця, але натомість дізнавався, що маю Сумління. Бувало, втрачав ініціативу, але натомість дослухався Інтуїції.

Бувало, втрачав справедливість, але натомість спирався на Закон. Бувало, втрачав чиюсь підтримку, але натомість ріс Сам. Бувало, втрачав слова, але натомість мені відкривався дар Мови. Бувало, втрачав дні, але натомість вони наповнювалися Вічністю.

Бувало, втрачав роки життя, але натомість знаходив його Сенс. Бувало, втрачав землю під ногами, але натомість твердинею ставало Небо. Бувало, втрачав надію, але натомість з’являлася Віра. Бувало, втрачав самого себе, але натомість знаходив Бога.

Мирослав Дочинець

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *