Суспільство

Час із рівнем «табурєта»

У Зеленського рейтинг впав дуже суттєво. В принципі процес закономірний, правда, я думав, що це станеться раніше. Тим не менше, здавалося б, треба радіти. Однак я собі думаю: а як привернути прихильність нашого електорату? Думається, єдиний спосіб – прикинутися дурнішим, ніж ти є насправді.

Електорату плювати, який ти професіонал своєї справи, що ти вмієш робити, або що ти зробив. Електорат дивиться на те, що ти говориш, як ти одягнений, можливо, в яку церкву ходиш, як ти умієш цьому електорату підлестити, розповідаючи , який він, електорат, мудрий. Тобто продемонструвати, що кандидат такого ж рівня пришелепуватості , як і середній виборець.

Якщо хтось сумнівається, що я правий, подивіться на нинішнього, прости Господи, керманича. Навіть зовсім не дурні люди розповідали мені, що вони сподівалися від нього чогось.

Якщо люди з клепкою в голові таке городили, то це свідчить, що з інтелектом у нас не все гаразд. І мудрагель, який не зуміє зіграти роль простакуватого дурника, не матиме шансів.

Юрій Луканов

1 Коментар

  1. Анатолій Пінчук

    Ой, боюсь, що не згоден…
    «Навіть зовсім не дурні люди розповідали мені, що вони сподівалися від нього чогось.»
    Але вибачте, за статистикою, в нас тих, що «зовсім» — в кілька разів більше…
    А ще ж — « У ВСЬОМУ ВИНЕН ПОРОХ…». Досі!
    І на ТОМУ «рівні пришелепуватості» він грає досить ще пристойно…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *