Суспільство

Як я за світло платила або «… Ідіть з бамажечкою в Ощадбанк»

Йо*аний ад, дикий пи*дець, зло*буче бл*дство — хочете все це пізнати оптом, то подзвоніть в якусь с*ану районну філію якоїсь с*аної районної компанії…

— Ало…
— Ждіть… Ну, так і шо?

Голос на тому тлі:
— Ну, вона пішла до нього шось записала, а воно ж непонятно.
— Тю, так а шо там непонятно?
— Ну, а шо ти її не знаєш?!
— Так, ну да…

Кладу трубку і передзвонюю пізніше. Там знову беруть трубку і в ній я чую:
— Помідори мені нада купить іще, і капусти навєрно ранньої, ти там як будеш заказувать, ще цвітів якихсь докинь… Шо ви хотіли?

Я з останніх сил стримую матюки, від цього мене починає трусити і підкидати.
— Доброго дня, мене звати Тетяна, моя мама отримала квитанцію, в якій відображено заборгованість незрозумілої етіології…
— ШО-ШО???
— Походження заборгованості незрозуміле.
— Так, а хто ви така і чого ви звоните?

— Мене звати…. я дочка ….., я сплачую за неї рахунки. Хочу уточнити звідки заборгованість.
— Так я не знаю…
— А хто знає? Ок, в тій квитанції з заборгованістю вказані реквізити для оплати, але мій банк не бачить їх, і я не можу сплатити.
— Так, а шо це у вас за банк?
— Яка різниця?
— Нє, так дивіться, нашу компанію ліквідували, і оце ми поначисляли борги і люди должні поплатить. І там рахунки, но компанію закрили, і рахунки уже закриті. Так ви платить должні тільки через Ощадбанк або в Аваль…

— Мила пані, я слава Богу живу у вільному світі, а не в Оржиці, і маю повне законне право користуватися послугами будь-якого з банків, і будь-якою із законних форм оплати. Якщо захочу, то я вам хоч із американ-експрес платитиму і це абсолютно не ваша справа. І я зараз вводжу ваш рахунок, а мій банк не бачить його.
— Як це ви вводите?
— В Інтернеті.
— Дєвушка, ви іздіваєтесь? (в сторону: Свєта вона через інтернет плате). Дєвушка, так не можна. Нада взять бамажечку і йти в Ощадбанк.

— Законні підстави?
— ШО-ШО???
— Законні підстави, за якими ви обмежуєте мене в правах користуватися будь-яким банком?
— Я нічо не знаю, я просто оператор, вам треба взять бамажку і заплатить в Ощадбанку, бо вам отключать свєт!

***
Так от під цим мушу повідомити, будь-яка рижопі*арська енергокантора — це злоє*уче дніще. І я навіть не знаю чого більше їм бажаю, шоб їх таки сажали усіх на*уй, вплоть до послєднього оператора, за кожну копійку на*обки в рахунку, чи шоб їх там на*уй гівном змило к чортям собачим і помідорами прикидало.

І окремі мої вітання Оржицькій філії Полтаваобленерго — ви йо*ані гівноєди. Я не знаю, які часи мають прийти, щоб ваші драні бички навчилися по-людськи говорити по телефону!

Татуся Бо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *