Суспільство

Люблю мужчин розумних!

Можливо, хтось не впізнав: обнімаю саме Геннадія Корбана. Світлина із його першої прес-конференції в Чернігові. На цей захід міг прийти будь-хто із місцевих журналістів (не фільтрували).

Зацінила пана Корбана!!!
Нічого з собою не вдію: подобаються мені розумні чоловіки. А Геннадій Корбан саме такий. Освічений, розумний, спілкується без суфлерів і папірців.

Потім було поїздка всіх охочих журналістів та активістів у Дніпро. Дякую професії за нагоду поспілкуватися з ріднею Геннадія Корбана і, передусім, із його батьком. Писала про це.

Та найголовніше: у 2015 році мені зробили дуже складну операцію. Врятували мене не тільки хірурги Чернігівської міської лікарні № 3, але великою мірою фінансова допомога Геннадія Корбана. Це не таємниця, бо на одній із прес-конференцій дякувала йому привселюдно.

Так, я згодна цього мужчину «носити на руках» до днів останніх. Симпатизую мужчині, але він далеко. А ось в молитвах бажаю довголіття і Корбану, і хірургові Олегу Віталійовичу Степаненку (він таки напрочуд талановито мене підштопав ізсередини).

Симпатія і замовна чорнуха — різні речі. Отож, наостанок пишу: подобається мені Геннадій Корбан.

Розумний мужчина!!!
Хто б там що не казав і не писав, моє ставлення до нього жодна писанина не змінить.

Милуйтеся!!!
Символічний гостинець від Геннадія Корбана на згадку.

Ольга Чернякова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *