Суспільство

«Необучаємий» для ляльководів

Із Зе- міг би вийти непоганий боксер-мухач. Але він «необучаємий», йому не притаманні: сміливість, жертовність, готовність до поразки.

«Мальчік вирас в прілічнай семье», але професура махнула на нього рукою і відпустила недовченого на КВН. А там і розквітнув його егоїзм: «Тут ідьйот мая рєпліка! А ви все ідьйоте в *опу! Кто тут режисьйор! А кто хазяїн етава квартала?!! Умєня лєжат заявлєнія на ваше увольнєніє! Всєх!».

Як для політика, Зе- має жахливий ґанж: він не тримає удар (кров заливає очі), але ж він не терпить і порад (кров заливає очі).

В усіх діалогах, знятих сторонніми камерами, Зе- завмирає від слів співрозмовника, немов від удару, а потім починає наносити свої удари — несподівані репліки без закінчення, щоб поставити візаві у ступор. І «перемогти», тобто, заткнути йому рота. Не сприймає він, ні критики, ані дружніх порад. І не робить правильних висновків, закінчуючи розмову, немов на рингу: «Унєсітє етава чьйорта!».

Цими його слабкостями і користуються агенти Москви, шахраї та недоучки, яких за ниточки, у свою чергу, смикають їхні власні ляльководи.

Володимир Сердюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *