Суспільство

Нумерологія залізної завіси

Я вже писала, що місію росії у системі ТАРО «Психологічний портрет» визначає 15-й аркан ДИЯВОЛ. «Не може бути!», — хотілося вигукнути у момент, коли отримала перші розрахунки, але, на жаль, езотеричний символ країни-терориста швидко знайшов реальне підтвердження. ДИЯВОЛ однозначно відкрив свою основну резиденцію якраз на росії, і саме звідти тестує людство на духовну міць. Але що буде далі?

Аби дізнатися, яку місію той дідько виконує саме цього року, необхідно до вже згаданого 15-го додати універсальний аркан даного періоду: 2022= 2+2+2=6. Відповідно – 15+6=21.

ДВАДЦЯТЬ ПЕРШИЙ аркан має назву СВІТ. На ньому зображена людина, яка поміщена до овального кола. Така собі умовна лялечка в коконі, що має звідти два виходи. Або вона розвивається до рівня метелика й пурхає далі без жодних кордонів, або лишається там «закуклена» допоки не відчує жагу до природної еволюції.

Але ж Диявол до біса вигадливий. Без підступних витівок, маніпуляцій і спокушання просто так свою справу не робить. У результаті з того овального кола почала вилазити неготова до польоту нечисть, яка вирішила, що може повзати і нищити усе живе скрізь, де їй заманеться. Тобто оті неподобства уявили себе дозрілими метеликами, від пороху крил яких може змінитися світ. Насправді ж вони є усього лише убогим Z-вірусом, що зродився в уяві Диявола задля тестування світової спільноти на відвагу та людяність.

Найлегше дідьку проводити свої тести через страх. Але, схоже, шантаж не вдався навіть на рівні ядерних погроз. Людство таки прийшло до тями, тому далі почне заганяти біснувате поріддя назад до рідного кокона, який поступово стане залізним. Після цього звихнуті на печерній ідеології росіянці знову опиняться за хрестоматійною совєцькою завісою, про яку так одержимо мріють. І тут нічого не вдієш, адже гусінь, яка тримається за минуле, трансформуватися у метелика не здатна апріорі. У приреченого плазувати крила ніколи не виростуть, хоча дідько їм нашіптує щось протилежне.

А наступного, 2023-го року, місія їхнього Диявола закономірно зміниться. Далі його робота проходитиме під впливом енергії 22-го аркану – Блазень. Він же – Дурень. Цей аркан має ще одне число – Нуль. Символіка згаданої карти говорить сама за себе. Тобто оцих горе-«асвабодітєлєй» чекає за залізною завісою повнісіньке обнулення. Розумніша гусінь вже зараз розповзається планетою, поки ще діє енергія аркану Світ. Комусь з приречених пощастить вивільнитися від майбутнього пекла на полі бою в Україні. Ну а решта… Ну не знаю… В Інтернеті побачимо.

І ще одне.
З неминучим обнуленням росіянці вочевидь справлятимуться самі наступного року, нещадно пожираючи один одного. Тривалість процесу залежить від того, як швидко ця печерна гусінь опановуватиме зриму, а не «соловйовсько-скабєєвську» реальність. А також від того, як скоро вона збагне своє справжнє, а не вигадане місце у ланцюжку еволюційних процесів. Словом, гіпотетичних метеликів рахуватимемо точно не завтра.

Лариса Салімонович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *