Суспільство

Ольгу Фреймут «перемкнуло»

Ось тепер вже й Ольга Фреймут пробила чергове дно. Коментуючи своє працевлаштування на «Інтері», Фреймут заявила: «Коли люди піддаються стадному рефлексу, кажуть, «вона пішла на проросійський канал», це значить, що це не мій глядач.

Мій глядач розбирається в ситуації. Він розуміє, де його дурять, а де – ні. Я, наприклад, не розумію, хто придумав заборонити показувати на Новий рік «Іронію долі, або З легким паром!». СРСР – це ж взагалі інша країна була. Це все одно, що сьогодні ви любите свою маму, а завтра вже ні, тому що вона щось зробила, що вам не сподобалося. Як можна миттєво розлюбити?!»

***
Щось ніяк моя тезка-землячка не спиниться, я бачу.
Пощо так ганьбитеся, пані Фреймут?! Ніколи не розуміла, де там у тої Олі люди талант уздріли?!

Ся ТБ-діва, хоч і вчилась по закордоннях, елементарно паркувати машину в дозволених місцях не навчилася. Не з того тіста, видно, що прості вкраїнці, котрі законом зв’язані.

А панянок з пацанок яких робить! Такі поради велемудрі дає, така в них витонченість, гг…

У «Ревізорі» якісно громила антисанітарників, це можу визнати. Хоча, підозрюю, там добре група з режисерів+сценаристів працювала, браво їм.

СРСР — ненька й неньо нам всім, ось таке сьогодні новоспечений спеціаліст «Інтеру» заявляє, хоч і непрямо. Я б воліла сиротою бути, знаєте, ніж таких батьків мати.

Скільки Вам років, люба?!
Ви Союз застали? В школі вчилися, homo soveticus на власні очі бачили? Чи Вас у резервацію хтось запхав, перед тим мізки в летаргію ввігнавши, що таке Ваш язик нині викручує? Є там взагалі зв’язок між мовленнєвим апаратом і cerebrum hominis??

«А Ванька слушает да ест» — це я про фанатів і послідовників вельмишановної.

Викликаєте у мислячих жаль, дорогенька.
Вам не варто на публіку мовити, IMHO.

Ольга Стасюк

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *