Хвиля Десни » 17 Листопада, 2017

Daily Archives: 17 Листопада, 2017

Політика

Свій у дошку! Гробову…

Published by:

Саме я чи не найбільше статей написав для українського політикуму, десятки разів з тривогою говорив про це на телеканалах у прямому ефірі, що Мінськ для України – не нейтральна територія.
Мінськ — не забуваймо — це столиця єдиної союзної держави Росія та Білорусь.
Себто, ворожа для нас територія!
Аж набридло це пояснювати.

Continue reading

Політика

Оселедець з молоком

Published by:

Є такий телеканал NewsONE…
Здається, там найактивніше експериментують над глядачем, пропонуючи «унікальні мікси» програм, де «виливаються» як переляк у комірчині бабці-шептухи одне за одним: Червоненко, Піховшек, Герман, Чорновіл, Савченко, Ківа, Мураєв, Семенченко, Рабінович, Наливайченко, Шуфрич, Кужель...

Continue reading

Культура

«Троща» в Будинку кіно

Published by:

Відбулась пречудова презентація роману Василя Шкляра «Троща» у вщерть заповненій червоній залі столичного Будинку кіно (читачі терпеливо стояли близько двох годин в проходах). Давненько я не бачив, щоби люди купували по два, а то й три примірники роману вартістю 100 грн.
Модерував «Трощу» Іван Леньо, чарував своїми піснями Тарас Компаніченко, уривки з нового роману Шкляра майстерно читав Анатолій Паламаренко…

Continue reading

Політика

Дух «пізнього совка»

Published by:

Відвідав Обітєль Зла…
Парламентські слухання з проблем молоді…
Щось сумне! Мало того, що дійство нагадувало комсомольські збори: «Ми рішуче боремося з палінням і п’янством серед молодих!», так ще й з формальною напівукраїнською мовою виступив міністр, який шо до молоді, шо до спорту має таке ж відношення, як морська свинка до свиней і моря.

Continue reading

Новини

Абсцес від скислого вінегрету

Published by:

Купа тролів, невдоволених безвізом, які вважають, що це лише відволікання від насущних проблем, може несвідомо, а може й свідомо працюють для російської пропаганди.
Бо їхні висловлювання на диво збігаються з оцими:

«Нынешний украинский «безвиз» — не более чем фальшивка, — считают политологи, — попытка властей отвлечь население от реальных проблем внутри страны. А раздуваемый ажиотаж вокруг этого — еще и симптом более серьезной болезни».

Найкумедніше, що безвіз критикують люди, які давно вже сидять в Європі. Досі вони бачили себе серед вибраних долею, аж раптом стали такими, як усі.
Як з цим жити?!!

І починає їх рвати скислим вінегретом.

Юрій Винничук

Політика

Німецькі контрасти (Гельмут КОЛЬ)

Published by:

… Помер колишній канцлер Німеччини Гельмут Коль.
Він чи не найдовше був у німців канцлером (звісно, окрім Бісмарка, який і в 70 років керував країною, правда, відпочиваючи по кілька місяців — інший був темп життя).
Головне, з чим Коль увійшов у німецьку історію — при ньому сталося об’єднання Німеччини. Він переконав президентів США і Франції (а з ними й Горбачова також…), що Німеччина не буде повторювати своєї агресії 20 століття…

Continue reading

Суспільство

«Оголтєлий» і «позєлєнєвший»

Published by:

Друзі, знайомтеся!
Це — Сергій Шабовта.
Цей, з дозволу сказати, добродій вважає Революцію Гідності – «шабашем», а бійців АТО – «гвалтівниками і мародерами». Сергій славить «вєлікую пабєду» і «савєцкій саюз». Дуже неподобаються Сергію «радікали, неофашисти і агалтєлиє націоналісти».

Continue reading