Хвиля Десни » 3 Червня, 2019

Daily Archives: 3 Червня, 2019

Політика

Поділити торт на 130 кавалків

Published by:

Мистецтво прикидання завше високо цінилося. Курдупель носить мешти на високому обцасі і прикидається високим. Високий горбиться, аби не виділятися серед курдуплів. Тлустий носить просторе вбрання, аби приховати надмір своєї ваги. Лисий вбирає беретку, альбо запускає хвостика. Що роблять кобіти, ми вже знаємо.

Continue reading

Культура

Тайстри, вподобані кінозірками Голлівуду

Published by:

Цей побутовий предмет, шанований і популярний в Буковині, має прадавнє коріння. Йдеться про тайстру. Вона поширена в усіх буковинських селах від Підгір’я до Карпат. Виготовляють тайстри на ткацьких верстатах, подекуди їх лицьову сторону прикрашають вишиттям.

Continue reading

Суспільство

Коренной кієвлянин

Published by:

Коли доволі тривалий час не тут, не живеш цією картинкою, а потім повертаєшся, то починаєш різко викупати типажі. Вони тобі зустрічаються в різних модифікаціях, щоб ти не робив. І дуже конкретно. Око вихоплює на раз. Покрутив головою в метро і нарахував декілька.

Continue reading

Ексклюзивна хвиля

Як Тарапунька з Кондуфором поквитався

Published by:

У своїх нотатках «Ефект Тарапуньки і Штепселя» я обіцяв розповісти цю історію з життя компартійно-радянської номенклатури й богеми, хоч вона й не буде святочною до столітнього ювілей Тарапуньки (Юрія Тимошенка, нар. 1919 р.). Цю історію розповів мені колись мій старший друг Володимир Данилейко. Він же знав її з перших вуст, здається, від самого Тарапуньки.

Continue reading