Хвиля Десни » 21 Листопада, 2020

Daily Archives: 21 Листопада, 2020

Політика

Майдани і політичні хороводи

Published by:

Річниця обох Майданів. Революцій, зроблених пасіонарною силою найкращих і приватизованих негідниками. Помаранчева революція справді була за політиків. Революція Гідності — за ідею. Політики вистрибували як Пилип з конопель і вічно запізнювалися з пропозиціями. Вони змушені були пристосовуватися до людської стихії.

Continue reading

Культура

«Чудо» геральдичного мистецтва

Published by:

Конкурс на кращий ескіз Великого державного герба України завершився. Журі нарешті визначило переможця. Вкотре переконуюсь: теперішні «креативні молоді реформатори» ніби й не жили при «совку», але при цьому все, що народжують — якесь совково-комсомольське, вторинне, убоге і безталанне. Як і їхні примітивні гуморески зі сцени, жалюгідно-хамувате кривляння з відосиками чи так зване керування державою.

Continue reading

Політика

Прозріння, що затягнулося

Published by:

Я не хочу, щоб головний художник комуністичного, пропагандистського, гумористичного i сатиричного журналу «Перець» Олексій Кохан знущався над нашими Українськими святинями. Зокрема, над нашим гербом. Це ж він у 80-х, 90-х роках малював карикатури на українську діаспору, на українських націоналістів, на «Радіо Свобода», «Голос Америки»… Олексій Кохан — це холуй радянської пропаганди.

Continue reading