Хвиля Десни » 19 Квітня, 2023

Daily Archives: 19 Квітня, 2023

Відео Новини

Накримилось (Юлія Качула)

Published by:

В окупованому та зросійщеному Криму вона намагалася зберегти рідну мову та культуру. Нині ж на Волині розучує з дітьми у гуртку кримськотатарський гімн… Співачка і педагогиня Юлія Качула у будинку культури села Рудка- Козинська гуртує школярів, щоб співати українських пісень.

Continue reading

Суспільство

Наша болюча вразливість

Published by:

Бачимо, що кремлю після 2019 р. вдався той самий фортель, що й за Януковича, а саме призначення на ключові безпекові посади працівників російських спецслужб. І це при тому, що, на відміну від часів Януковича, вже 5 років тривала війна, розв’язана росією проти України.

Continue reading

Культура

Гряде доба Володимира Білінського

Published by:

Я зрідка вражався і дотепер [рідесенько] вражаюсь творчістю та постатями своїх сучасників. Якось воно не з руки! Чому? Здогадайся, мов, сам. А коли вперше побачив Володимира Білінського, зворушливо підійшов до вельмишановного пана, подав йому руку:
– Володимире Броніславовичу, дуже вам дякую за велику роботу.

Continue reading

Культура

Мемуари іронічного Бабишкіна

Published by:

Книга, звісно, «морська глибина». Але настає вік, коли для того, щоб пірнути у неї «аж до дна», поринаючому потрібна добра страховка, зокрема й медична. І коли бюджет для неї істотно певищує затрати на оті книжкові «глибини», отут читательникові, якщо він ще й писучий син, варт усерйоз задуматися про мемуари. І звісно ж, повчитися сьому ділу гожому у шанованих предтеч.

Continue reading