Хвиля Десни » 26 Квітня, 2024

Daily Archives: 26 Квітня, 2024

Суспільство

Чорнобиль. Біда і сміх

Published by:

День пам’яті Чорнобиля. Сумний день. Але пригадується, що Чорнобильська катастрофа викликала цілий сплеск народного гумору. Була чимала серія анекдотів. Один з них мені розповів мій викладач в Літінституті. Анекдот чисто московський, чи принаймні міський, урбаністичний.

Continue reading

Суспільство

Загинула Алла Пушкарчук

Published by:

Побачила вранці новину, яка вдарила по голові. Алла «Рута» Пушкарчук загинула. Ми не були знайомі особисто, лише у Фейсбуці перетиналися. Розумна світла жінка — такий склався образ, але я про неї нічого майже не знала.

Continue reading

Політика

Майкл Джонсон і баптистське лобі

Published by:

У таке тяжко повірити! ЗМІ дізналися, хто переконав Майкла Джонсона підтримати Законопроект 8035, а також хто переконав Джо Байдена дати Україні ATACMS на 300 км. Баптисти, Джонсон, Байден, іранська атака на Ізраїль, ракети ATACMS далекої дії… Майже півроку тривали переговори між Джо Байденом, представниками Білого дому, американським урядом, сенаторами, конгресменами, військовими, розвідкою та… українськими релігійними діячами-баптистами в США про передачу Україні військової допомоги.

Continue reading

Політика

Пане амбасадор, ви знаєте що слід робити…

Published by:

Призначили. Ще немає фотки в цивільному костюмі, тому ця. Посол. Амбасадор Залужний. Частина суспільства вже викинула героя війни зі своєї пам’яті. “Білі пальта” не можуть пробачити генералу, що звільнився із ЗСУ через ЛВК. Те, що іншого швидкого законного шляху для призначення цивільного Залужного не було, вчорашніх фанів, не переконує.

Continue reading