Культура

Англійська — як подразник для сектантів

Частина секти одного політика-олігарха підняла неймовірний рейвах, закатує істерики, улюлюкання, розмахує руками й тупає ногами, бо проти розширення сфери вжитку англійської мови. Спочатку це здивувало, а потім згадалося…

… Це ті ж самі люди, які в 2019 році, феєрично програвши вибори, найновіші інформаційні технології (тоді їх застосовувала “Кембріджська Аналітика”) назвали конспірологією і замість аналізу своєї поразки, почали обсирання народу (щоденно, щогодинно, щохвилинно), яке триває ось уже чотири роки.

Тепер атакують бажання і можливість багатьох тисяч людей вивчати англійську мову й дивитися фільми англійською мовою. Кричать, що це проти української мови.

Яка дикість! Йде сектант вулицею, бачить кілька кінотеатрів, в яких українські фільми, потім натрапляє на кінотеатр, де фільми англійською мовою. Здавалося б, ти не знаєш англійську і знати не хочеш, то проходиш мимо…

Ні! Сектант хоче заборонити іншим дивитися фільми англійською. Залишається сподіватися, що Президент Зеленський силою тягнутиме Україну в цивілізацію і не зважатиме на божевільні істерики сектантів, які хотіли б перетворити Україну на зручний для них та для їхнього олігарха хутір.

Іван Безсмертний

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *