Культура

«Дебют-газета» на 164 сторінках

«ДЕБЮТ-ГАЗЕТА» здійняла фурор у поціновувачів літератури! Газета-книга за помірну ціну, яку можна без проблем і придбати, і передплатити.

Для тих, хто підтримує нову тенденцію читати сучасні літературні твори в друкованому вигляді, створена в цьому році «Дебют-газета» — саме те, що треба.

Під глянцевою обкладинкою формату А3 на 164 сторінках розміщені нові твори українських авторів: вже відомих письменників, але є і дуже талановиті початківці.

Редакція співпрацює з Міжнародним літературним конкурсом «Коронація слова». Автори-переможці будь-якої номінації можуть надрукувати свої конкурсні твори в «Дебют-газеті» позачергово.

Нова газета схожа на «Роман-газету» радянських часів, але, звісно ж, краща: великі шрифти, близько двох десятків авторів, розмаїття жанрів. Кожен знайде тут для себе щось цікаве.

«Дебют-газета» продається в кіосках з пресою в багатьох містах та в усіх великих відділеннях зв’язку «Укрпошти» по всій країні. Вартує (завважте!) лише 35 гривень, що для цікавого масивного видання (вагою 400 грамів!), погодьтесь, дуже дешево.

Люди, як за ковбасою у радянський час, кинулись масово передплачувати нове видання на 2020 рік. Окрім поштових відділень, є ще зручніший спосіб оформити передплату, звернувшись безпосередньо на сайт debiute.com.

Тетяна Логуш

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *