Культура

Два тампони з однієї пачки

Кілька днів тому особа з українським паспортом, актор Дмитро Лаленков, написав у якійсь соцмережі слова прокляття на адресу тих, хто забороняє московських попів. Це подали як новину українські україномовні ЗМІ. Не всі, але ті, які я читаю, а читаю я популярні. Питання в порожнечу: на *уя? Не на фіга, не на хера, не навіщо, а саме на *уя?!

Хто такий Дмитро Лаленков і нащо згадкам про нього давати площу, якщо він живий, а не помер, як його друг Сивохо. Власне, Лаленков і написав, що Сивохо завершив життя, яке починав яскраво, а скінчив як ватний тампон. До речі, Лаленков такий самий тампон, з тієї ж пачки. І так само починав — яскраво, в першому гіперпопулярному комедійному ситкомі Леся + Рома.

З початком російської агресії в 2014 році став на бік ворога. Не записався в ЛДНР, але в нього своя, внутрішня, ментальна ДИРА. Проте явної шкоди не робив. Сидів і тихенько воняв під себе. Актор без глядача, лузер і бевзь.

Чому оцінка саме від такого кренделя важлива для ЗМІ — я не знаю. І не розумію. Але і рішень цитувати його не приймаю. Просто реагую на *уйню.

Андрій Кокотюха

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *