Культура Суспільство

Хоч Зеленському і складно зрозуміти…

До ВР надійшов законопроєкт про відміну святкування 9 травня, тобто дня пабєди сталінізма во 2 міровой вайнє. Нікіфоров сказав, що вибрано невдалий час… Так усі 30 років попередніх були невдалим часом. Люди взагалі не розуміють сенсу нинішньої війни. Оте постійне прив’язування путіна до гітлера і фашизму і абсолютне замовчування сталіна.

От комсомольцям промили мозок поганими німцями і харошімі совєтскімі=рассєйскімі солдатамі. Я розумію, що Зеленському складно зрозуміти, що його дід боровся на стороні таких визволителів, як і нинішні рашисти, але це треба зробити. Інакше немає сенсу говорити, що росіяни — імперіалісти і вбивці.

Треба визнати, що такими ж вбивцями й імперіалістами були і доблесні совкові солдати, такими ж брехунами, такими ж мародерами, як і нинішні буряти, дагестанці і якути. Один з моїх дідів був совковим офіцером на 2 світовій. Велике щастя, що його вбили на самому початку, що він не дійшов до жодного Берліна.

Я принаймні знаю, що він не гвалтував німецьких жінок і дівчаток. Я особисто вважаю продовження святкування 9 травня в Україні на тлі нинішньої війни таким же мародерством, навіть гіршим, як украдена собача будка. Такий простий спосіб приствоїти собі сумнівну пабєду сталіна. Та святкуйте примирення 8 травня і припиніть вже це знущання і цю багатовекторність.

Роксана Харчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *