Хвиля Десни » 22 Квітня, 2022

Daily Archives: 22 Квітня, 2022

Ексклюзивна хвиля

Смак печива на війні

Published by:

Дістався нарешті інтернета. Вичистив берці від кілограмів родючого рідного чорнозему, віддав форму у прання добрим людям, які зголосилися її змити від землі, багна, поту і ворожої крові. Поїв добротного «армійського» супу, каші з м’ясною приправою, випив чаю, викурив чорт зна яку за ліком цигарку (як каже один з моїх побратимів – «я ті сигарети не курю, а їм» ). А потім ще й посьорбав кавусю, та й заходився гортати стрічки фейсбучних новин…

Continue reading

Ексклюзивна хвиля Новини

Аліса

Published by:

Пітьма. Суцільна темрява. Ані звуків, ні запахів. Оглушлива тиша. Здається, годі збагнути чи ще існуєш. Тут губиться час, нічого крім пітьми, безкінечної безодні… І раптом чую голос. Це не слова, радше схлипування крізь сльози, що уривається криком відчаю. Я обернувся на звук і щодуху подався за ним. Що більше я тягнувся, тим ясніше бачив примарний навскісний промінь світла, десь там в далечині – маленький, але такий яскравий спалах надії…

Continue reading

Суспільство

Московські блохи

Published by:

Є українська культура, а є російська культура. Вони досить різні, аж протилежні. І, подібно до біовидів, не схрещуються. Але при нагоді — змішуються. І набираються одна від одної всяких дрібниць. Як ото сірко бліх. Матюки — це не просто московські блохи, це органічна й невід’ємна частина їхнього способу життя. Для нас матюки не є органічними, і коли українське суспільство набирається тих чужих бліх (у процесі змішування), то потім довго, але неухильно відторгає, здихується їх, чиститься до повернення своєї природної гігієни.

Continue reading

Суспільство

Рашисти б’ють, а наші – мовчать…

Published by:

Сьогодні трохи переглядала свої «воєнні»записи. Ось цей точно підніме комусь настрій… Їде ворожа техніка по Олишівській дорозі на трасу Київ-Чернігів. Наче трохи збоку погриміло, (там стоять наші соколики) і вже з-поза дерев видно стовпи диму: один, два, три, чотири… А ще коли горить стільки й на Київській трасі – на душі робиться святково.

Continue reading

Культура Суспільство

Хоч Зеленському і складно зрозуміти…

Published by:

До ВР надійшов законопроєкт про відміну святкування 9 травня, тобто дня пабєди сталінізма во 2 міровой вайнє. Нікіфоров сказав, що вибрано невдалий час… Так усі 30 років попередніх були невдалим часом. Люди взагалі не розуміють сенсу нинішньої війни. Оте постійне прив’язування путіна до гітлера і фашизму і абсолютне замовчування сталіна.

Continue reading