Культура

Календар феміністичного розбрату

Як працює антиреклама! Якби феміністки і жінконенависниці та жінконенависники не здійняли таку хвилю хейту щодо так званого «еротичного» календаря «2023 твій український, без цензури», який створили українські журналістки — я б ним не зацікавився взагалі. Якщо цей «календар» феміністки жінконенависниці називють «еротичним», а фото на ньому «занадто відкритими», то я ще більше починаю усвідомлювати наскільки цей феміністичний рух є шідливим і небезпечним для сучасного українського суспільства.

Я розумів, дівчата та жінки українського руху феміністок є, м’яко кажучи, з «тарганами в голові», але не настільки ж! З такими темпами вони дійдуть до заборони мініспідниць, взуття на високих підборах, відкритих купальників, макіяжу, манікюрів та педікюрів, до заборони депіляції, дійдуть і до заборони сексу та народжування дітей. Так можна докотитися і до повного очоловічення жінок.

Але оцей лемент і галас пішов на користь лише маркетологам та рекламним агентам цього календаря. Тепер про нього знає вся Українз, фотомоделі стали героїнями року. Tак як допомогли українські феміністки розрекламувати цей календар, не розрекламували б навіть найкрутіші рекламні агентаства світу.

Мої дорогі дівчатка, колеги-журналістки, які заварили цю «кашу» — ви фантастичні. Як взяти участь у акціоні? Обов’язково спробую придбати ваш календар. Українським псевдофеміністкам — ганьба!

Ростислав Демчук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *