Хвиля Десни » 9 Грудня, 2022

Daily Archives: 9 Грудня, 2022

Культура

Календар феміністичного розбрату

Published by:

Як працює антиреклама! Якби феміністки і жінконенависниці та жінконенависники не здійняли таку хвилю хейту щодо так званого «еротичного» календаря «2023 твій український, без цензури», який створили українські журналістки — я б ним не зацікавився взагалі. Якщо цей «календар» феміністки жінконенависниці називють «еротичним», а фото на ньому «занадто відкритими», то я ще більше починаю усвідомлювати наскільки цей феміністичний рух є шідливим і небезпечним для сучасного українського суспільства.

Continue reading

Суспільство

Слово до російського народу

Published by:

Як би ви не тішилися з наших сьогоднішніх трагедій і бід, як би ви не потирали свої вологі рученята, що в нас світла немає і з теплом перебої, маю сказати вам одне: ні ви, ні ваші діти, ні ваші онуки ніколи не житимуть так добре, як українці живуть у свій найчорніший і найтрагічніший 2022 рік!

Continue reading

Культура

Шпигуни путіна…

Published by:

Сьогодні багато про них пишуть, розроджуються одкровеннями. Тим часом найкраще про шпигунів путіна написав Грегем Грін, якого сприймали з підозрою, маючи за симпатика ссср, мабуть, тому, що мало не в кожному творі згадується москва, навіть тоді, коли це ніяк не вмотивовано.

Continue reading