Культура

Книжки і вино Дмитра Кешелі

Інколи в житті стаються речі, які ще кілька років тому здавалися б нереальними. Вони можуть бути більш чи менш значущими для нашого подальшого життя. Але завжди викликають велике емоційне піднесення. І коли минулої суботи мені зателефонував один з метрів української літератури Дмитро Кешеля, я була заскочена і подивована.

А коли я почула з його уст зливу похвал і вдячностей за те, що пропагую українську літературу і таким чином підтримую українських письменників, то я була просто вражена і розчулена. Бо чути таке, та ще й від поважного письменника, неймовірно приємно.

Мені дуже подобається стиль Дмитра Кешелі. Його «Родаки» стали для мене великим відкриттям і суцільним задоволенням. А недавно прочитана, досить важка і гірка книжка пана Дмитра «Помилуй і прости» закріпила мене в думці, що це таки «мій» автор.

А нині я отримала від Дмитра Кешелі чудовий презент — дві його книжки з дарчими підписами!

Неймовірно вдячна Дмитру Михайловичу за презент, за запрошення в гості та за таку увагу до моєї скромної персони. Щиро сподіваюсь, що цього літа ми таки разом вип’ємо вина з його виноградників, що розкинулись біля підніжжя легендарної Ловачки.

Галина Новосад

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *