Культура

Наш драйв на Євробаченні

Подивилася відео гурту «Go_A» на Євробаченні. Пісня «Шум» чудова, сценографія непогана. Молодці! Якщо хочемо, то можемо зробити якісно. А була ж, пам’ятаєте, «Марув»… Навіть згадувати не хочеться…

Розцінюю «Шум» як дуже добрий знак.
Почитала деякі коментарі під офіційним відео. Найбільше мені сподобався коментар Деніеля Кука, який написав, що не зрозумів з цієї пісні ні слова, але це одна з найкращих пісень, яку він чув узагалі!

Фольклор — річ драйвова, але треба його відчувати і бути професіоналом. Я просто дуже-дуже рада за «Go_A». Адже «Шум» належить до найархаїчнішого пласту фольклору, а як сучасно зазвучав! І життєствердно.

Роксана Харчук

P.S.
Переможе Go_A на Євробаченні, чи ні, але цей магічний погляд представниці України Європа обговорюватиме ще довго. Вчора ввечері разом з усією країною переживала за наших представників на Євробаченні. Перший крок зроблено: ми в фіналі!
Моя Чернігівщина вболіває за Go_A з особливим хвилюванням. Адже солістка гурту, Катерина Павленко, родом з Ніжина. Тут вона закінчила Ніжинське училище культури та мистецтв. Пишаюсь, що саме наша Катерина стала першою, хто виступив на сцені Євробачення з україномовною піснею. Продовжимо тримати кулаки за Катерину у фіналі. Він вже цієї неділі, 22 травня.

Ганна Коваленко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *