Культура

Нова книжка фентезі

Безсонна ніч гарантована. Так буває завжди, коли до моїх рук потрапляє нова цікава книжка. Побувала на презентації книги в жанрі фентезі «Терімен» тандему молодих чернігівських письменників Олени Терещенко та Олександра Білогури. Презентація відбулася у затишному приміщенні чернігівської книгарні «Є» (проспект Миру,37). Провела її чарівна Інна Адруг — досвідчена пловчиня у книжковому океані новинок.

Отримала позитивні враження, почула про процес народження цієї незвичайної книжки, яка містить переплетені мотиви українського та японського епосу й етносу в інтерпретації авторів. Олена і Олександр прочитали уривки-зернята, з яких постала книжка. Було цікаво почути.

Звісно, я без вагань придбала «Терімен». І там ще є екземпляри для любителів фентезі — заходьте, купуйте твори наших авторів!

Презентації не завадила навіть чергова повіряна тривога. Чернігів і досі живе у супроводі щодобових повітряних тривог і нема на те ради. Але у мене є нова книжка.

Я рада була познайомитись з молодими чернігівськими письменниками-фантастами (навіть попросила їх залишити на придбаній книжці автографи), почула про їхній творчий шлях.

А вже увечері заварила собі карафку зеленого чаю, щоб почитати нову книгу. Знай наших! Доброї тихої ночі, друзі! Слава Україні!

Інеса Фтомова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *