Культура

Новий лауреат іменної аудиторії

Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка нагородив Голову Держкомтелерадіо Олега Наливайка пам’ятною відзнакою «Аудиторія Вячеслава Чорновола» та Подякою за сприяння і особистий внесок у спорудження барельєфа Героя України В. Чорновола, який встановлено в приміщенні Інституту. Нагороду напередодні дня народження В’ячеслава Чорновола, яке відзначається 24 грудня, вручив Олегу Наливайку від імені дирекції Інституту журналістики завідувач кафедри соціальних комунікацій Юрій Бондар.

«Пам’ятною відзнакою «Аудиторія Вячеслава Чорновола» ми нагороджуємо тих, хто робить свій вагомий особистий внесок у розвиток інформаційної сфери і власним життєвим прикладом стверджує принципи чорноволівської журналістики», — зазначив Юрій Бондар. Він додав, що назва відзнаки «Аудиторія Вячеслава Чорновола» символізує середовище людей, які сповідують життєві і професійні принципи Вячеслава Чорновола. Вона виготовлена у формі медалі, на якій Чорновіл зображений у юнацькі роки, коли він був студентом тоді ще факультету журналістики Київського університету.

Аудиторія, яка носить ім’я Героя України, відомого громадського і політичного діяча Вячеслава Чорновола, була відкрита 1 вересня цього року. Ініціаторами її відкриття і спорудження барельєфа на честь Вячеслава Чорновола виступили студенти Інституту журналістики. Гідну ініціативу студентської молоді, після фахових обговорень, підтримали Вчені ради Інституту журналістики й Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Проєкт вдалося реалізувати завдяки спільним організаційним зусиллям, медійній і фінансовій підтримці небайдужих людей: випускників і студентів, викладачів і працівників університету, громадських діячів і працівників органів влади, журналістів і політиків.

Держкомтелерадіо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *