Культура

З Днем письменника

Сьогодні багато письменників і письменниць замість ручки і клавіатури тримають у руках зброю. Дехто вже віддав за Україну своє життя. Але знаю, що всі, хто не на фронті, також постійно воюють проти ворога. Бо слово — також зброя. Іноді — продуктивніша за кулемет.

Тож найщиріше вітаю усіх із Всесвітнім днем письменника! Так тримати! Ми переможемо!!!
Фото давніше, зараз я товстий і неголений.

Сергій Пантюк

Мало хто знає, що Антін Мухарський успішний український письменник, якому вдається! Увага! Жити з письменництва… Моїх книг не знайти в книгарнях, бо одного дня моя дружина (а ще фаховий мистецтвознавець, видавець та арт-куратор) Єлизавета Бєльська сказала: ми маємо особливий шлях.

Книжки Мухарського — не для всіх. То вишукана творчість для обраних. Відтоді ми припинили всі стосунки з видавництвами і особисто спілкуємося з кожним нашим шанувальником та читачем завдяки нашому сайту antin…. А ще сплачуємо купу податків до бюджету України і регулярно донатуємо нашим дружнім підрозділам в ЗСУ.

Слава ЗСУ!
Слава українським письменникам, видавцям та читачам.

Бо ті, хто пишуть та читають книжки, нам однозначно цікавіші та приємніші у спілкуванні за тих, хто дивиться тілівізєрь. Бо ми з Лізою — прихильники якості. Нової української якості, яка однозначно здолає і переможе всю х….ню світу.

Антін Мухарський

***
Письменником ти хочеш буть —
Від СПУ не треба ксіви.
Письменником тебе назвуть
Як маєш почерк ти красівий.

Юрій Луканов

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *